Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Пласт організовує змагання з пішого туризму «Осінній рейд»

29-30 вересня 2018 року з 7:00 у с. Кути, Буського району, Львівської області Пласт організовує змагання пішого туризму «Осінній Рейд» для членів своєї організації.

Учасники змагань представляють різні вікові групи Пласту. Організаторами змагань є Станиця Львів Пласту Національної скаутської організації України спільно з управлінням молоді та спорту Львівської міської ради. На проведення даного заходу з міського бюджету Львова виділено фінансову підтримку в сумі 7 000 гривень.

Змагання приурочені до відзначення Міжнародного дня туризму для популяризації цього виду спорту. Мандрівництво є невід’ємною частиною програми виховання пластової молоді. Під час змагу команди за допомогою карти та компаса самостійно складають маршрут, для того щоб за визначений час взяти якнайбільшу кількість контрольних точок.

Змагання цікаві для молоді тим, що розвивають навички командної роботи, життя в природі, картографії, а також знайомлять учасників із визначними подіями, що відбувались на теренах Галичини.

«Пласт» — національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ