Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На розвиток Пласту у Львові зібрали понад 1 мільйон гривень

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/5
У суботу, 5 жовтня, відбувся Золотий благодійний вечір Пласту у Львові, який об'єднав партнерів, друзів та пластунів Львівського осередку. Завдяки аукціону та благодійним внескам гостей вдалося зібрати 1 202 433 грн, які скерують на навчання волонтерів. Про це повідомляє ЛМР.

Основною метою події був збір коштів для створення сприятливого середовища для розвитку волонтерів в організації, адже вони – основа пластового руху. Пласт прагне забезпечити їх підтримкою та якісним навчанням, необхідним для реалізації місії виховання успішної молоді.

«Волонтери нашої організації приділяють багато свого часу для занять з молоддю, передаючи їй свої знання та вміння. Тому нам важливо підтримувати їх та давати розуміння, що їхній внесок цінний», – зазначила Дарина Доскач, голова осередку Пласту у Львові.

Під час Благодійного вечора гості мали нагоду ознайомитися ближче з діяльністю Пласту у Львові, переглянувши звіт за рік та відео про літні пластові табори, котрих цьогоріч відбулося 50 для більше як 1800 дітей. Особливою частиною події стали виступи музичних виконавців – Osinniy та «Піккардійська Терція».

Під час вечора відбувся благодійний аукціон, зібрані кошти з якого підуть на навчання волонтерів, які займаються з дітьми в організації. Завдяки аукціону та благодійним внескам гостей вдалося зібрати 1 202 433 грн. Також значною підтримкою стала пожертва Бориса Ґудзяка, котрий пожертвував 200 000 грн в памʼять загиблих матері Євгенії та доньок Ярини, Дарії та Емілії сімʼї Базилевичів, котрих вбила російська ракета 4 вересня цього року у Львові (доньки та мама були пластунками у Львівському осередку Пласту).

Аукціон був наповнений унікальними лотами: історичні цеглина Gruderowka, цеглина BN та бруківка від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, футболка в єдиному екземплярі, створена спеціально для аукціону, брендом із соціальною позицією FREEki разом з Фундацією ЗМІN, а також доріжка для столу з малюнком Алли Горської від «Ґроно». Ексклюзивним лотом стала пластова лілея з гільзи – артоб'єкт, який є символом Пласту та історії організації. Уже третій Благодійний вечір пластова лілея створюється з різноманітних матеріалів для продажу на аукціоні та привертає неабияку увагу. Винятковість викликали лоти «Барвисті війни» Сергія Савченка та два лоти Олега Денисенка: «Пізнай самого себе» та «Крилатий лицар», що були продані за значні суми.

Усі, хто бажає стати частиною спільноти благодійників, мають можливість стати регулярним благодійником Пласту, оформивши підписку на регулярні пожертви. Це важливо для довгострокового планування роботи організації та забезпечення стабільності у ці складні часи. Підтримка може також реалізовуватися через створення колаборацій, де відсоток з продажів спільної продукції буде спрямовано на розвиток організації. Детальніше про можливості підтримки читайте за посиланням.

Детальніше про Пласт у Львові можна дізнатися тут.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ