Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни Львівщини розпочали новий пластовий рік

Сьогодні, 17 вересня, у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького стартував Пластовий рік - 2023. Цьогоріч у відкритті взяли участь 1500 пластунів – це лише частина спільноти.

Привітав присутніх начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Велика шана усім пластунам, які зараз на передовій захищають нашу державу. Вічна пам'ять тим членам організації, яких ми, на жаль, втратили у цій війні. Дуже приємно, що Пласт на Львівщині розвивається. Вдячність усім, хто творить цю організацію й цінності, які є пріоритетними для нашої держави. Діляться знаннями і цінностями в ім’я України, народу, єдності і нашої перемоги! Успішного та продуктивного пластового року! Слава Україні! СКОБ, друзі!», - зазначив очільник області.

Він також вручив пластунам подяки.

Як розповіли в організації в умовах повномасштабної війни новий пластунський рік не матиме конкретної тематики, однак пріоритети залишаються незмінними – прищеплення любові до Бога та держави. Окремий напрям – волонтерство.

Цьогоріч у відкритті взяли участь 1500 пластунів – це лише частина спільноти. Вступили цьогоріч до скаутської організації у нашій області близько 400 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ