Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни запрошують разом святкувати Різдво

7 січня в центрі Львова, недалеко від новорічної ялинки, відбудеться справжнє святкове дійство - Різдвяна Свічечка. Пластуни запрошують на спільне святкування Різдва усіх мешканців та гостей Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 18:00 до 19:00 різдвяна сцена наповниться пластовим духом. Пластуни показуватимуть вертепи, проведуть конкурси на найкращі різдвяні страви, костюми, звізди, а також із усіма львів'янами радісно та гучно прославлятимуть Христа через колядки.

Різдвяна Свічечка - захід, під час якого пластуни по всьому світі святкують народження Христа. Це свято, яке об'єднує пластунів, їхні родини. Цього року хлопці та дівчата мають велике бажання на Різдво об'єднати всіх львів'ян.

«Львів - культурна столиця України. Ми хочемо показати, що так і є насправді, що традиції, які передавалися нам споконвіку - підтримуються. Ми закликаємо львів'ян долучатися до святкувань та брати участь у конкурсах», - розповідає голова Львівського осередку Пласту Роман Кучкуда.

Пластуни проводитимуть конкурси на найкращий костюм ангела, смерті, чорта, жида та інших. Також, буде показано пластовий вертеп.

«Якщо ви впевнені, що ваш костюм є найкращим і заслуговує, щоб його побачили сотні львів'ян - тоді не зволікайте», - запрошує до участі в акції координатор святкування Тарас Іщик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ