Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу кордону зі Словаччиною затримали нелегала-рецидивіста

Учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який мав на меті потрапити до Словаччини поза пунктами пропуску. Про це повідомили 20 червня Гал-інфо у пресслужбі Держприкордонслужби.
Фото Держприкордонслужба

Про появу чужинця біля держрубежу прикордонників сповістив сигналізаційний комплекс. У район спрацювання одразу ж вислали групу реагування та додаткові наряди. Прикордонники виявили невідомого, коли той саме намагався подолати загороджувальний паркан. Чоловік із собою мав документи громадянина Грузії.

Під час перевірочних заходів правоохоронці встановили, що затриманий уже намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною на ділянці їхнього відділу. Три тижні тому його затримали за аналогічних обставин поблизу населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району. Цікаво, що тоді він не визнавав свої протиправні наміри.

 Правопорушника затримали в адміністративному порядку. Після встановлення усіх обставин його буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ