Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу лінії зіткнення було виявлено боєприпаси та наркотичну речовину

7 листопада 2018 року, підрозділами Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил, спільно з Групою операцій Служби безпеки України ОТУ "Схід" Об'єднаних сил, проведено комплексне оперативне відпрацювання населених пунктів Верхньоторецьке, Новоселівка Друга та Новобахмутівка Донецької області. Про це інформують у прес-центрі ООС.

Заходи спрямовано на виявляння зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів та встановлення осіб, причетних до НЗФ.

У ході відпрацювання, на відстані близько 1 км від населеного пункту Верхньоторецьке, виявлено 11 цинків із набоями калібру 30 мм до гармати БМП-2, 3 постріли до РПГ-7, 1 реактивний двигун до СПГ та фрагмент топографічної карти місцевості.

Поряд із цим, під час заходів, у мешканця Верхньоторецького, Ясинуватського району, виявлено та вилучено наркотичну речовину (канабіс), вагою близько 10 г, а також пристрій для її вживання шляхом паління з нашаруванням речовини бурого кольору.

Крім того, виявлено 30 адміністративних правопорушень, за вчинення яких, складено відповідні протоколи.

Всі матеріали внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Також, з метою налагодження партнерських відносин між поліцією та органами державної влади і місцевого самоврядування, проведено робочу зустріч із секретарем Верхньоторецької селищної ради Ольгою Шальньовою щодо попередження та недопущення фактів продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям на ввіреній території, невідкладного інформування поліції, а також компетентних органів про такі факти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ