Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу Львова розпочав роботу парк “Казкові Поля”

Нещодавно на Львівщині відбулося відкриття нової туристичної локації - парку “Казкові Поля”. Це територія, на якій розташоване одне із найбільших у Західній Україні лавандове поле. Про це у коментарі Гал-інфо розповіла начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.
фото - Твоє Місто

“«Казкові Поля» - це парк, на території якого є 26 тис. кущів різних рослин. Проте, навіть коли там нічого не цвіте, - це фантастичні краєвиди, можливість зробити гарні фотографії і отримати незабутні враження. У парку є дитяча зона, фуд-зона, також власники полів кооперуються з місцевими фермерськими господарствами, щоб все було з місцевим смаком та колоритом. Це буде популярна  локація, як для учнівського, дитячого туризму, так і для сімейного відпочинку. Крім того, на території парку влаштовують різні події. Навіть минулого року, коли все не було ще адаптовано для туризму, робили музичні вечори. Як на мене, це дуже яскрава туристична локація. Я вважаю, що вона буде туристичним магнітом на цій території, бо парк гарно доповнює замок, курортний центр, парк сучасного мистецтв, гольф-поле, ранчо з кінними походами й фантастичними заходами сонця, які розташовані поряд. Це буде конкурентне місце для інших українських квітучих локацій”, - зазначила Наталія Табака.

Додамо, що на території парку є найбільше поле гортензій, що відкрито для відвідування в Україні. Гортензії будуть квітнути з середини липня до вересня.

Місце розташування “Казкових Полів”: село Стрілки, вул. Галицька 169, Бібрська ОТГ, Перемишлянський район.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ