Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поблизу Львова з радарів зник літак. ДОПОВНЕНО

Як повідомили у прес-службі ДСНС, 4 жовтня о 07:10 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак Ан-12.
Фото: ДСНС

О 07:29 один член екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак АН-12 здійснив аварійну посадку.

О 07:46 літак АН-12 знайдено на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги. Горіння не спостерігається. Проводиться вивільнення екіпажу із пошкодженого літака.

Від ДСНС залучено 41 чоловік особового складу та 7 одиниці спецтехніки.

Як зазначають у прес-службі аеропорту "Львів", вантажний АН 12 летів з Віго (Іспанія) у Стамбул (Туреччина). Сідав в аеропорту "Львів" на дозаправку. У 6.45 зник зв'язок з екіпажем. 

На своїй сторінці у Facebook депутат ЛМР Ігор Зінкевич написав, що 04.10.2019 о 07:30 літак АН12, який летів до Львова і мав приземлитися в Аеропорту Львів, ніби здійснив посадку біля цвинтаря в Сокільниках. На борту військового АН12 літака перебували 7 чоловік. Як оголосили у аеропорту, "Аеропорт Львів"  ще годину буде закритий.

Доповнено. Як повідомляє інформаційна служба радіо "Львівська хвиля", на борту перебувало восьмеро людей. Троє точно живі, їх вже витягли. Доля решти поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ