Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу Старого Самбора висадили майже 3 гектари нового модриново-ялинкового лісу

Сьогодні, 22 жовтня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Віталій Свіщов, депутати облради Михайло Дзюдзь та Михайло Гичка, працівники комунальних лісових господарств Галсільлісу на території Бачинського лісництва Старосамбірського ОКС ЛГП «Галсільліс» висадили 2 тисячі саджанців ялини та понад 8,5 тисяч модрини. Про це інформує пресслужба Львівської облради.

Як розповів в. о. генерального директора ОКС ЛГП «Галсільліс» Іван Підгорецький, для висадки підібрали спеціальну ділянку у майже 3 га та провели аналіз грунту. «В області вперше, за час існування Галсільлісу, створюють плантаційні насадження модрини», - зазначив Іван Підгородецький. 

В свою чергу голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала ініціаторам акції, колегам-депутатам, працівникам Галсільлісу за бережливе ставлення до природи, відновлення та розширення лісових масивів.

«Садити ліс і перші роки доглядати його - дуже не проста справа. Але завдяки нашому комунальному підприємству Галсільліс ми прагнемо щороку збільшувати такі площі лісу з висадкою різних лісових культур. Важливо примножувати для наших наступних поколіннь той неоціненний природній ресурс, яким є ліс», - зазначила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ