Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Почесним промовцем на випуску в УКУ стане Тімоті Снайдер

Почесним промовцем зимових випускних урочистостей Українського католицького університету 2023 стане Тімоті Снайдер ― американський історик, публічний інтелектуал та письменник, професор Єльського університету.

ФОТО: ДЕТЕКТОР МЕДІА

Новиною поділилась пресслужба Українського католицького університету. 

Тімоті Снайдер, знаний фахівець з історії Східної Європи, зокрема історії України, Польщі, росії, приєднається до випускних урочистостей в УКУ онлайн та проголосить своє слово до випускників цьогорічних магістерських програм.

"Ми будемо вітати випускників таких факультетів: Філософсько-богословський,  Гуманітарний, Факультет суспільних наук. Цьогоріч до спільноти випускників УКУ приєднаються понад 100 магістрів богослов’я, християнської педагогіки, технологій та інновацій в соціальній роботі, історії, Школи журналістики та комунікацій, Школи права, Інституту лідерства і управління", - розповіли в університеті.

Також цьогоріч валедиктором зимових випускних урочистостей стане Данило Гайдамаха, випускник програми «Історія». 

Фото: @chornobroviy в інстаграм

"Блогер, активіст, який популяризує українську мову та культуру серед молоді. Під час навчання в УКУ виступав з лекціями для студентства про мову та блогерство, вів безкоштовний мовний клуб у Львові, брав участь у програмі мобільності від Central European University. Захистив магістерську роботу на тему «Київські каштани: історія становлення символу столиці України» під керівництвом професора Ярослава Грицака", - йдеться в повідомленні.

Випускні урочистості транслюватимуть наживо. Охочі зможуть приєднатись до заходу 11 лютого на YouTube-каналі УКУ.

До слова з детальною програмою зимових випускних урочистостей 2023 для магістрів УКУ можна ознайомитись за покликанням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ