Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податківці Львівщини надали платникам податків майже 45 тисяч адміністративних послуг

Найбільшим попитом серед платників користувалась послуга з видачі картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

В управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Львівській області поінформували про те, що впродовж січня ‒ лютого цього року платникам податків надали 44 тисячі 820 адміністративних послуг, із них понад 21 тисячу ‒ дистанційно.

Найбільшим попитом серед платників користувалась послуга з видачі картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Станом на 1 березня видали 15 848 таких карток.

Надання адміністративних послуг платникам податків є одним із напрямків роботи податкової служби Львівській області.

Зараз суб’єкти господарювання та громадяни можуть отримати 81 адміністративну послугу в 24 Центрах обслуговування платників (ЦОП). Крім адміністративних, ЦОПи надають консультаційні та інформаційні послуги, приймають звітність та вхідну кореспонденцію. Також платники податків мають можливість безкоштовно отримати послуги з отримання електронних довірчих послуг у пунктах обслуговування, що розміщені у ЦОП двох ДПІ області – Дрогобицької та Львівської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ