Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податківці Жовківщини відзвітували за підсумками 2015 року

Жовківські податківці на брифінгу з місцевими журналістами підвели підсумки виконання доведених завдань у 2015 році.

Про виконання бюджетних показників йшлося на брифінгу  начальника ДПІ у Жовківському районі Богдана Звізла, за участю голови громадської організації «Гільдія підприємців Жовківщини» Івана Костюка  для представників місцевих ЗМІ.

Богдан Йосипович повідомив, що за підсумками 2015 року платники Жовківського району  наповнили Зведений бюджет майже на 234 мільйони гривень, що на 70,5 мільйонів гривень перевищує надходження за аналогічний період 2014 року. При цьому протягом 2015 року в державний бюджет надійшло 104 мільйона гривень, а у місцевий майже 130 –мільйонів гривень. Надходження єдиного соціального внеску залишаються стабільними. Протягом 2015 року від платників Жовківського  району надійшло 203,2  мільйона гривень ЄСВ, що на 25    мільйонів гривень перевищує надходження у 2014 році.

Керівник зазначив, що, зараз, органи Державної фіскальної служби України та бізнес є стратегічними партнерами, які працюють заради однієї мети – розвитку підприємництва в країні та, відповідно, підтримання стабільної економічної ситуації у державі в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ