Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Подробиці замінування Галицького районного суду Львова

17 листопада близько 10. 00 год. у Миколаївське районне відділення ГУ Національної поліції у Львівській області від невстановленої особи надійшло анонімне повідомлення про замінування Галицького районного суду у м. Львові (вул. Чоловського, 2, Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом реагування …” у складі 27 особи та 7 од. техніки.

Місце події було огороджене, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного управління Головного управління Національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі суду та прилеглої території. З приміщень суду виведено орієнтовно 70 чоловік (50 працівників суду і 20 відвідувачів).

Пошукові роботи завершені об 11:30 год, вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ