Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пограбування ювелірки в Миколаєві - вкрадено 5 кг золота на 3 млн грн

Сьогодні вночі, 18 вересня, з ювелірного магазину у приміщенні супермаркету на пр. Богоявленському в місті Миколаєві були викрадені золоті прикраси, - відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Четверо зловмисників у масках, розбивши двоє скляних дверей, проникли у приміщення біля другої години ночі та викрали три сейфи із золотими ювелірними виробами. Двоє охоронців супермаркету помітили крадіжку лише о п’ятій годині ранку та повідомили до поліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом ГУНП в Миколаївській області. В ході слідства було встановлено, що приміщення не оснащене системою сигналізації, а охоронці заснули та не чули, коли крадії проникли у приміщення. За попередніми даними, викрадено п’ять кілограмів золотих виробів на суму понад три мільйони гривень. Остаточна сума збитку встановлюється.

Наразі вивчаються відео з камер спостереження. Відомо, що крадіїв було четверо, вони були у чорних масках.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Проводяться невідкладні слідчі дії, на місці події працюють експерти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ