Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейське авто збило пішохода, чоловік загинув

На Волині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейських, внаслідок якої постраждалий помер у лікарні. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

За словами речниці ГУНП у Волинській області Ольги Бузулук, ДТП трапилася у селищі Локачі.

«Поліцейські на службовому авто рухались на виконання завдання з увімкненими проблисковими маячками. Під час руху неосвітленою дорогою перед поліцейським автомобілем у невстановленому місці зненацька почав переходити дорогу громадянин з велосипедом в руках. Співробітники намагались уникнути аварії, однак у цей момент на нього було скоєно наїзд», - повідомила Бузулук.

За її словами, постраждалого доправили до лікарні, але на ранок він помер.

У ГУНП з цього приводу призначено службове розслідування.

Тим часом на місці ДТП працювали слідчі ДБР, які провели невідкладні слідчі дії. «Досудове слідство проводить також ДБР», - пояснила Ольга Бузулук.

Речниця територіального управління ДБР Тетяна Муравель у коментарі Гал-інфо підтвердила, що розслідуванням ДТП займається саме це відомство. «На місці автопригоди слідчі ДБР провели невідкладні слідчі дії. Наразі триває розслідування. Уже вилучено транспортний засіб і призначено низку експертиз, які допоможуть з’ясувати всі обставини події», - зазначила Тетяна Муравель.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ