Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські врятували мешканку Дрогобича

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції врятували мешканку Дрогобича. Про це повідомили 15 жовтня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

У 70-річної пенсіонерки, хворої на цукровий діабет, різко погіршився стан здоров’я і вона декілька днів не могла самостійно вийти з помешкання.

У Дрогобичі двоє співробітників сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції отримали подяку за порятунок 70-річної місцевої мешканки.

6 жовтня за допомогою до поліції звернулася 42-річна дрогобичанка та повідомила про те, що її родичка, хвора на цукровий діабет, вже декілька днів не відчиняє двері свого помешкання та не виходить на зв'язок.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж сектору реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції. Прибувши на місце події, старший лейтенант поліції Іван Демків, та його напарник - старший сержант поліції Валентин Матвієвський, з дозволу родичів, піднялися по стіні до вікна на другому поверсі, зайшли в квартиру і застали там жінку у майже непритомному стані. Поліцейські викликали «швидку допомогу» - медики відразу госпіталізували жінку.

«Хочу подякувати поліцейським за те, що вони не вагалися жодної секунди і відразу кинулись на допомогу хворій. Завдяки їхній рішучості, медики вчасно надали нашій тітці допомогу і її здоров’ю тепер нічого не загрожує», - пише родичка врятованої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ