Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські закликають мешканців Львівщини дотримуватись карантину

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські закликають мешканців Львівщини суворо дотримуватись карантинних обмежень.
Фото Олена Ляхович

У Львові та в області працююють мобільні групи, до складу яких входять медики, представники місцевої влади та правоохоронці, які виявляють порушення громадянами та суб’єктами господарської діяльності правил карантину, а також проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу. Окрім того, ці групи відвідують громадян, які перебувають на самоізоляції.

У випадку, якщо порушники карантину не реагуватимуть на зауваження правоохоронців щодо необхідності виконання вимог, передбачених постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», вони будуть притягнуті до передбаченої Законом відповідальності - адміністративної чи кримінальної.

Від початку тижня правоохоронці Львівщини склали 41 адміністративний протокол за недотримання громадянами та суб’єктами підприємництва карантинних обмежень.

Посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень обумовлене високими темпами розповсюдження на Львівщині коронавірусної інфекції та зростанням кількості виявлених хворих.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, карантин на території Львівської області продовжили до 22 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ