Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейських Львівщини і надалі тренуватимуть фахівці з ЄС

Сьогодні, 24 січня, відбулась чергова робоча зустріч керівництва Головного управління Національної поліції у Львівській області на чолі з начальником, генералом поліції третього рангу Валерієм Середою та представників Консультативної місії Європейського союзу, яку очолила референт місії Крістіана Рамета, - відділ комунікації поліції Львівської області.

У зустрічі також взяли участь заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Микола Самарчук, т.в.о. начальника Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування  полковник поліції Сергій Гривняк,  радник з питань верховенства права КМЄС Лор Браш, координатор регіонального представництва Матс Люнгвальд, аналітик Алессандра Рогноні, радники-тренери Вернер Гайсслер, Детлев Квіглі, Йохан Лінгер, Маріано Ласала та спеціаліст з тренінгів Любов Корчагіна.

Під час зустрічі сторони обговорили співпрацю Консультативної місії Європейського союзу з правоохоронцями Львівщини, зокрема з питань кримінальних розслідувань, забезпечення публічного порядку та взаємодії поліції з громадськістю.

Представники місії, котрі вже тривалий час допомагають у реформуванні поліції Львівщини, проводитимуть тренінги для працівників різних служб та підрозділів, підвищуючи їх професійний рівень. Крім того, вони допомагатимуть створювати відділи поліції нового взірця у шести районах Львівщини.

Валерій Середа високо оцінив внесок працівників місії у реформуванні поліції Львівщини.

«Вже тривалий час ми співпрацюємо з Консультативною місією і завдяки цьому наші поліцейські мають можливість перейняти кращий європейський досвід і застосовувати отримані знання і надане обладнання у повсякденній роботі. Ми цінуємо цю допомогу і сподіваємось на плідну співпрацю в подальшому, особливо це стосується роботи слідчих, криміналістів, груп реагування та дільничних офіцерів поліції, охороні публічного порядку та співпраці з громадськістю», - зазначив очільник поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ