Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейських Львівщини підняли по бойовій тривозі, вони працюють у посиленому режимі

У країні запроваджено воєнний стан- правоохоронці закликають громадян зберігати спокій та користуватись інформацією з офіційних джерел.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Сьогодні, 24 лютого, Голова Національної поліції України Ігор Клименко підняв підрозділи Нацполіції по бойовій тривозі -  це пов’язано з агресією Російської Федерації на території України.

«На Львівщині максимально збільшена кількість нарядів на вулицях Львова та інших населених пунктів області. Поліція спільно з органами державної влади та правоохоронними органами забезпечує публічний порядок та безпеку громадян. Також поліцейські надаватимуть допомогу мешканцям»,- зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

Просимо з розумінням ставитись до можливих перевірок документів, що посвідчують особу, які кожен повинен мати з собою, а також транспортних засобів. 

Повідомляйте на оперативну лінію 102 про будь-які злочини, правопорушення, виявлені підозрілі предмети та інше. 

Правоохоронці реагуватимуть на усі повідомлення.

«Сьогодні, у часи важких випробувань, ми повинні бути згуртованими, сильними, зберігати спокій та тверезий розум. Слава Україні!»,- звернувся до мешканців Львова та області Олександр Шляховський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ