Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейським повідомили, що у Дублянах перебуває озброєний чоловік

Фото Поліція
Фото Поліція
Фото Поліція
Фото Поліція
1/2
Вночі правоохоронці вилучили у нетверезого чоловіка мисливську рушницю та набої до неї. Про це сьогодні, 21 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські склали три адмінпротоколи на мешканця міста Дубляни за порушення правил зберігання зброї та дрібне хуліганство

Сьогодні, 21 березня, близько другої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у центральній частині міста Дубляни перебуває озброєний чоловік. На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Жовківського відділення поліції та працівники інших служб.

На вулиці Шевченка правоохоронці виявили чоловіка, котрий тримав у руках предмет, схожий на мисливську рушницю. З дотриманням усіх заходів безпеки, поліцейські вступили з ним у перемовини, під час яких запропонували покласти зброю на землю та відійти на визначену відстань. Чоловік виконав вимоги правоохоронців, котрі вилучили у нього зброю та набої, які були скеровані на експертне дослідження.

Також було встановлено, що правопорушник, 41-річний місцевий мешканець, мав на рушницю необхідні дозвільні документи. Під час медичного освідчення лікарі підтвердили, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

На правопорушника поліцейські склали адмінпротоколи за ч.1 ст.173 (дрібне хуліганство), ч.1 ст.174 (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) та ч.1 ст.191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ