Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція оголосила про підозру 4 учасникам нападів на офіс і банки в центрі Києва

Поліція оголосила про підозру чотирьом особам за напади на приміщення банків "Альфа-банк" і "Сбербанк Росії", а також офіс компанії Ріната Ахметова "СКМ" у центрі Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Правоохоронці встановили найбільш активних учасників цих подій, тому йде процес їх запрошення в слідчі підрозділи для дачі пояснень. На даний момент про підозру у вчиненні зазначених правопорушень оголошено трьох осіб, двоє з них - неповнолітні. Близько 17 години в Шевченківське управління поліції з'явився на допит Микола Коханівський, якого слідчі повідомили про підозру у вчиненні ним злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні одному з підозрюваних, 33-річного уродженця Білорусі, судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту з використанням електронного засобу контролю.

Нагадаємо, в Києві на Хрещатику активісти, які брали участь у заходах на Майдані, приурочених до Дня Пам'яті Героїв Небесної сотні 20 лютого увірвалися в будівлю "Альфа-банку".

В той же день активісти Майдану закидали камінням офіс компанії "СКМ" Ріната Ахметова. Поліція Києва порушила справи за фактом нападів.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ