Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція посилила заходи безпеки в Маріуполі перед матчем з "Динамо"

1 квітня в Маріуполі відбудеться футбольний матч «Маріуполь»- «Динамо. Сьогодні, 30 березня, з 8-ї години розпочато спецзаходи на блокпостах, вулицях населених пунктів, залізничних та автовокзалах, у місцях масового скупчення людей, повідомила прес-служба поліції Донецької області.

У Маріуполі проводяться антидиверсійні заходи, які спрямовані на недопущення терористичних актів. Під час несення служби поліцейським необхідно проявляти пильність та звертати увагу на підозрілі предмети, особливо на зупинках громадського транспорту та у місцях масового скупчення людей.

У 700-тисячному місті відсьогодні починається футбольний вікенд, кульмінацією якого стане довгоочікуваний матч «Маріуполь – Динамо». У неділю стадіон ім. В.Бойко збере тисячі вболівальників. Завдання поліцейських – забезпечити безпеку кожного з них. Підготовчі заходи вже тривають.

Зокрема сьогодні на вулиці Маріуполя вже вийшли майже 250 працівників поліції, 60 військовослужбовців Національної гвардії України та представники громадських формувань. З них сформовано 58 піших патрулів, 9 автопатрулів та 10 екіпажів патрульної поліції.

Поліція Донеччини закликає мешканців та гостей з розумінням поставитись до впроваджених заходів безпеки, адже вони спрямовані виключно задля збереження їх життя та здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ