Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція розігнала протестувальників біля Верховної Ради України

Біля Ради відбулися протести проти ухвалення закону про ринок землі. Між представниками "Національного корпусу" та поліцейськими сталися сутички. Згодом правоохоронці розігнали демонстрантів.

У Києві у вівторок, 17 грудня, біля Верховної Ради України проходять чотири акції протесту. Учасники однієї з них мітингували проти ухвалення парламентом закону про ринок землі, - передає DW.

Серед них були і представники націоналістичної організації "Національний корпус". Вони намагалися встановити намети. Коли поліцейські запитали, чи є у них відповідний дозвіл на їхнє встановлення, почалися сутички. Представники "Національного корпусу" облили поліцейських зеленкою, а ті відповіли сльозогінним газом, повідомило "Громадське".

Пізніше правоохоронці розігнали протестувальників біля будівлі Верховної Ради. Поліція почала відтісняти учасників акції з проїжджої частини вулиці Грушевського та наступати на протестувальників. Ті у відповідь почали кидати в поліцейських пляшки та інші предмети, передає агенція "Українські новини".

Мітингувальники залишили проїжджу частину вулиці Грушевського і перемістилися на площу Конституції. Пізніше силовики стали розганяти мітингувальників і на площі. Правоохоронці затримували деяких учасників акції протесту. Раніше цього ж дня двоє поліцейських постраждали через бійку біля Ради.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, під Верховною радою трапились сутички: постраждали поліцейські.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ