Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польща планує модернізувати свої танки українськими комплектуючими

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Укроборонпрому, Польща планує модернізувати свої танки українськими комплектуючими.

Україна планує поставляти до Польщі приводи вертикалі для модернізації бойової машини РТ-91 (аналог танку Т-72), яка знаходиться на озброєнні польської армії. Відповідні перспективи обговорив директор ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», що входить до складу ДК «Укроборонпром», Олександро Пащенко з головою Асоціації оборонних підприємств Польщі у рамках візиту до Варшави української делегації.

За словами Олександра Пащенка, вже після різдвяних свят на території ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», відбудеться зустріч делегацій України та Польщі. У ході зустрічі польській стороні продемонструють роботу встановленого на танк Т-72 привода вертикалі, а також нададуть всі необхідні технічні характеристики та висновки.

Керівництво ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД»  також підтвердило свою готовність співпрацювати з Польщею у модернізації винищувача МіГ-29.

Нагадаємо, що «Укроборонпром» у 36 разів збільшив виробництво техніки у 2015 році та почав системно надавати ЗСУ новітні зразки озброєння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ