Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Польська компанія готує серію безкоштовних чартерів для працівників з України

Компанія з міжнародного працевлаштування Gremi Personal однією з перших в Польщі готує серію чартерних рейсів як для сотень своїх працівників з України, так і для тих українців, хто хоче потрапити на роботу в Польщу і мають робочі візи і контракти на роботу.

Як заявляє власник компанії Gremi Personal Євген Кириченко: «Для наших працівників чартери будуть безкоштовними. Компанія бере на себе всі витрати. Крім того, Gremi Personal бере на себе організацію для українських працівників 14-денного карантину, який обов'язково потрібно пройти в Польщі ».

Згідно з вимогою української влади, з усіма працівниками, які скористаються чартерним перельотом, укладені довгострокові контракти на роботу в Польщі, а також вони забезпечені медичною страховкою, в тому числі на випадок захворювання COVID-19.

«Мова йде не про сезонних працівників. Ми отримуємо величезний запит від польських компаній на робочу силу з України. Так само наші працівники, які тимчасово виїхали в Україну після закриття кордонів, хочуть повернутися назад, але не можуть через складнощі з перетином наземного кордону. Отримуємо ми і численні запити на вакансії від українців, які шукають роботу в Польщі. Запит очевидний з обох сторін і ми його будемо намагатися задовольнити », - повідомив Євген Кириченко.

Як повідомлялося раніше, за даними телефонного опитування Аналітичного центру компанії Gremi Personal, 67% українців, які виїхали з Польщі через карантин, хочуть повернутися назад на роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ