Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Польський міністр закордонних справ відвідав Львів

Сьогодні Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський приїхав до Львова, де відвідав місце влучання російської ракети на вул. Коновальця. Разом з міським головою Львова Андрієм Садовим він вшанував пам’ять загиблим львівʼянам та оглянув зруйновані будівлі.
Фото: ЛМР

«Це черговий військовий злочин, і це не єдина така будівля у Львові. Я б хотів, щоб сюди приїхали всі ті, хто сумнівається, що Україна терміново потребує протиповітряної оборони та що вона має право збивати ці бомбардувальники і знищувати аеродроми, з яких вони злітають, звідки запускаються ракети по цивільних об’єктах в Україні. 

Хочу повідомити, що ми підтверджуємо зобов’язання та пропозицію Дональда Туска про те, що ми відбудуємо одну зі зруйнованих будівель за рахунок Республіки Польща. В солідарності з героїчною Україною, що бореться», – сказав Радослав Сікорський.

«Я хотів би подякувати пану міністру, польському уряду за допомогу, за підтримку. Це дуже важливо, щоб була ця солідарність. Тільки разом буде наша спільна перемога», – зазначив Андрій Садовий.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ