Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полтава відмовилися від логотипу російського дизайнера Лебедєва

Полтавська міськрада відмовився від туристичного логотипу міста, який створила студія російського дизайнера Артемія Лебедєва. Про це в понеділок, 25 січня, повідомила заступник міського голови Світлана Тарашевська.

«Рішення про розміщення логотипу на комунальному сайті прийняв начальник відділу туризму управління культури Віталій Павлов. Про це він не сповістив ні мене, ні керівника управління», – цитує «Полтавщина» пані Тарашевську.

За її словами, їй не зрозуміло, чому начальник управління Віталій Павлов вирішив розробити цей логотип і розмістити дану інформацію на сайті.

«22 січня я вперше побачила логотип на сайті і нічого не могла зрозуміти. Я не знаю, чому одноосібно начальник управління Віталій Павлов вирішив розробити цей логотип і розмістити дану інформацію на сайті», – сказала вона.

Крім того вона зазначила, що на розробку лого від цієї студії гроші з держбюджету не виділяли. 

Як повідомляв НБН, 23 січня стало відомо, що управління культури Полтавського міського виконкому замовило логотип міста київському представництву відомої російської дизайн-студії Артемія Лебедєва. 

Зазначимо, студія графічного та веб-дизайну Артемія Лебедєва була відкрита в 1995 році і вже тривалий час є лідером даного сегмента ринку в країнах СНД. Студія розробила логотипи для багатьох провідних компаній, історичних будівель і міст, зокрема Одеси.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ