Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Полтававодоканал” уже відключив від каналізації 100 львівських квартир

Фахівці з „Полтававодоканалу” відключили від каналізації близько 100 львівських квартир, які мали борги у сплаті за послуги водопостачання та водовідведення. З них 20 на даний час уже сплатили борг і повторно підключилися до каналізаційної мережі. Про це „Гал-info”повідомила керівник прес-служба МКП „Львівводоканал” Уляна Горбата.
За її словами, минулого тижня фахівці з Полтави працювали у Залізничному, Франківському, Сихівському та Шевченківському районах міста. В Залізничному відключення відбувалися на вулицях Широка та Вигоди. Сьогодні вони відключають боржників на Сихові.
Кампанія уже має позитивні для підприємства наслідки. „Щойно ми починаємо відключення в районі, відразу ж у ньому зростає рівень проплат. Люди, які мають 2-3 місяці боргу, поспішають розрахуватися, аби їх це не зачепило”, – каже Уляна Горбата. За її словами, збір коштів за водопостачання у січні цього року перевищив минулорічний показник на мільйон гривень.
Нагадаємо, що 21 січня до Львова прибули фахівці „Полтававодоканалу”, які за допомогою спеціального обладнання під назвою „Спрут” відключали від каналізації помешкання тих львів’ян, які заборгували значні суми за водопостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ