Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Полторак похвалився швидкістю реформування армії

Міністр оборони Степан Полторак стверджує, що чотирирічний план з реформування Збройних сил України та Міноборони впродовж 2017-2018 років виконано на 68%, - УНІАН.

За два роки заплановані заходи з реформування армії та Міністерства оборони виконані на 68%. Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр оборони Степан Полторак повідомив на засіданні Комітету реформ Міністерства оборони та Збройних сил України.

«Пройшло рівно 50% часу, який ми визначили для проведення реформ. Ми виконали 68% із загального плану за ці два роки», - сказав Полторак.

Говорячи про укомплектування Збройних сил, Полторак зазначив, що у минулому році контракти на службу у Збройних силах підписали понад 30 тис. військовослужбовців, із них 2 тис. – офіцери.

Також він додав, що у Збройних силах нині служать 57 тис. жінок, із них 26 тис. військовослужбовці, серед яких 3,5 тис. – офіцери.

Говорячи про грошове забезпечення особового складу, Полторак нагадав, що з 1 січня на понад 30% збільшено грошове утримання всіх військовослужбовців. Зокрема, командир механізованої бригади отримуватиме 25,5 тис. грн, командир роти – 15,3 тис. грн, а солдат-контрактник у перший рік служби 10,2 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ