Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поляка з довідкою не пропустили на територію України

Прикордонники Мостиського загону виявили в автомобілі подорожнього наркотичні таблетки та затримали іноземця який намагався дістатися залізницею Польщі без належних документів. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, 7 червня, під час оформлення подорожніх які слідували на в’їзд в Україну в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Смільниця», прикордонники виявили наркотичні таблетки. Препарати, що обмежені до вільного переміщення через кордон, перевозив у своєму автомобілі 65-річний громадянин Польщі. Всього було знайдено 37 штук таблеток «TRAMADOL», які згідно Списку №1 «Наркотичні засоби, обіг яких обмежено», визначеного Постановою КМУ №770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» обмежені до обігу. З метою експертного дослідження та прийняття правового рішення таблетки були вилучені представниками Національної поліції України.

У пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», під час оформлення на виїзд з України пасажирів потягу сполученням «Одеса-Перемишль», прикордонники виявили подорожнього без документів, що дають право на перетин державного кордону України. 52-річний громадянин Республіки Польща надав на паспортний контроль довідку, видану одним із підрозділів Національної поліції про втрату особистих документів. Чоловіка за кордон правоохоронці не пропустили та склали протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того відповідати перед законом доведеться і перевізнику за невиконання обов'язку перевірити перед початком міжнародного пасажирського перевезення наявність у пасажирів документів,  необхідних  для в'їзду до держави прямування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ