Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер керівник Служби з питань оборонно-промислового комплексу Володимир Грек

Помер керівник Служби з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва апарату РНБО Володимир Грек, - Цензор.НЕТ.

Учора після тривалої хвороби, пішла з життя чудова людина - Володимир Грек. Він був справжнім патріотом України і зробив багато для зміцнення її обороноздатності, працюючи в Міністерстві оборони і Раді Національної безпеки України.

Про це депутат парламенту від "Народного фронту" Антон Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Його робота не була публічною, але саме завдяки волі Володимира Григоровича Грека, ціла низка найважливіших оборонних програм в галузі ракетної техніки, танкобудування, авіації була розпочата, а низка інших не була остаточно розвалена і знищена через корупцію, безгосподарність та безвідповідальність під час його роботи начальником Департаменту Озброєнь і військової техніки МОУ в 2005-2010 роках", - написав він.

"За часів Януковича такі фахівці не були потрібні, тому що про оборону країни не йшлося...Я познайомився з Володимиром Григоровичем в Києві у вересні 2014 року на виставці озброєнь і військової техніки, одним з організаторів якої він був. Це був блискуче ерудований професіонал із широким світоглядом щодо всього, що стосувалося озброєння і військових технологій, як в світі, так і в Україні. Наша країна втратила в особі Володимира Григоровича мудру і сильну людину", - зазначив Геращенко.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ