Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Помер на місці: 25-річний водій зі Львова не впорався з керуванням і злетів у кювет

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
ДТП трапилась 9 вересня близько опівночі на автодорозі «Рава-Руська – Судова Вишня». Про це повідомляє поліція Львівської області.

Водій автомобіля «Volkswagen Passat», 25-річний львів’янин, не впорався з керуванням – транспортний засіб з’їхав у кювет та перекинувся. Водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Тієї ж ночі близько 00.40 на автодорозі «Рава-Руська – Червоноград» 25-річний мешканець Червоноградського району не впорався з керуванням мотоциклом Spark, в’їхав у бордюр, після чого зіткнувся з електроопорою. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути обережними на дорогах. Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, зокрема правил обгону. Не перевищуйте швидкості та акуратно маневруйте, особливо в темну пору доби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ