Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів відвідав спецпосланець Франції з допомоги та відновлення України

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Спеціальний посланник президента Франції з питань надзвичайної допомоги та відновлення України П’єр Хейлбронн приїхав до Львова. Під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим обговорили можливі напрямки співпраці зі Львовом. Про це повідомляє ЛМР.

Як відомо, уряд Франції виділив 5 млн євро грантових коштів на будівництво трамвайної колії на вулицю Миколайчука, що веде до реабілітаційного центру UNBROKEN, а місто Канни є членом мережі UNBROKEN Cities та підтримує створення нового сучасного центру для літніх людей. Однак це не єдині проєкти у Львові, які французи готові підтримати. Зокрема сьогодні П’єр Хейлбронн на зустрічі з мером Львова цікавився, які ще проєкти потребують підтримки, адже він та його колеги бачать позитивний результат зі співпраці зі містом.

«Німецький уряд підтримує ті німецькі міста, які підтримують українські проєкти. Відтак ми маємо багато прикладів якісної співпраці з муніципалітетами цієї країни. Ми можемо налагодити схожу співпрацю з Францією, з вашими містами. Якщо вам це цікаво, то ми підготуємо перелік проєктів, які можуть бути цікавими для вас з погляду інвестицій.

Наша екосистема UNBROKEN є унікальною для України, бо ми дуже швидко її розбудовуємо і тим самим уже рятуємо життя тих, хто постраждав від війни. Це великий проєкт, який складається з багатьох інституцій: лікування, психологічна допомога, різні види реабілітації, як для дорослих, так і для дітей. Це ціла екосистема людяності, яка постійно росте і розвивається», – зазначив міський голова Львова.

Під час зустрічі мер разом із заступниками Сергієм Кіралем та Андрієм Москаленком розповіли французьким колегам про індустріальні парки, напрямки UNBROKEN та інші інвестиційні можливості у Львові. Відтак домовились до наступної зустрічі підготувати перелік проєктів, які можуть бути цікаві французьким інвесторам, щоб посилювати співпрацю між країнами.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ