Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Помер важкопоранений офіцер 72-ї бригади

Учора вночі, 15 червня, помер поранений офіцер 72-ї ОМБр, командир саперної роти Євген Сарнавський (позивний «Юджин»). Про це йдеться у повідомленні 72-ї ОМБр на Фейсбуці.
Євген Сарнавський (позивний «Юджин»). Фото з ФБ 72-ї бригади.

«Відлетіла у вирій душа ще одного нашого гарного друга, чудового Воїна, справжнього офіцера - командира саперної роти Євгена Сарнавського, нашого «Юджина». 14 років він займається розмінуванням, тисячі життів врятував, дуже багато допоміг цивільним поблизу Волновахи, в Гранітному, зараз в Авдіївці і довколишніх прифронтових селах», - йдеться у повідомленні.

Євген Сарнавський отримав тяжкі вибухові поранення під час розмінування поблизу села Новоселівка 8 червня.

«У нього були розтрощені ноги, пошкоджені внутрішні органи черевної порожнини, легені... Два тижні він пробув у комі. Ми всі молилися за нього, медики робили все, що лиш могли! Не втримали... Близько 22.00 вчора, не приходячи до свідомості, він перейшов у Небесний Батальон. Самотніми лишилися старенька мати і вагітна дружина. Син чи донька, народившись, вже ніколи не побачать тата... Пробач, друже... Серце крається від болю... Світла пам'ять тобі, побратиме...», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ