Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер відомий львівський журналіст Володимир Палига

У понеділок, 20 березня, на 61 році життя помер колишній гендиректор Львівського телебачення (ЛОДТРК), журналіст Володимир Палига.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомила його донька Ірина Палига. 

"Тато… він довго і мужньо боровся зі своєю хворобою. Ми всі разом боролись і навіть виграли трохи часу…Не можу добрати слів, їх нема. Тебе не стало…Вічна пам‘ять! Люблю тебе!" - написала Ірина Палига.

Вона також зазначила, що пізніше повідомить, коли відбудеться прощання і похорон.

Довідково. Володимир Палига народився 2 липня 1962 року у місті Буськ на Львівщині. Свою трудову діяльність розпочав у 1984 році. Працював у Жмеринській міськрайонній газеті "Нові горизонти", Вінницькій обласній газеті "Вінницька правда", "Вінниччина" на посаді завідуючого відділу, відповідального секретаря, очолював пресслужбу Вінницької міської ради, пізніше працював редактором Вінницької облдержтелерадіокомпанії.

У 2001 році перейшов на роботу у Львівську облдержтелерадіокомпанію на посаду редактора відділу інформації. У 2002 році працював керівником пресслужби Львівської облдержадміністрації. Після повернення на Львівське телебачення працював завідуючим відділу інформаційних програм, директором дирекції молодіжних, дитячих та розважальних програм.

З 2007 року очолював дирекцію інформаційних, спортивних, ранкових та вечірніх програм. Був автором і ведучим авторських програм "Євроінтеграція", "Запитай у влади", "Вже ранок", "Слово депутата", "Євро 2012", "Вибори 2010". 

У грудні 2010-2012 роках був гендиректором Львівської ОДТРК, до цього – обіймав посаду виконувача обов'язків гендиректора.

За сумлінну працю неодноразово нагороджувався Почесними грамотами та відзнаками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ