Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Помер Володимир Гіленко, найвідоміший львівський безпритульний

Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
1/3
Учора, 19 жовтня, на 59-му році помер Володимир Гіленко – найвідоміший львівський безпритульний, багаторічний розповсюджувач журналу “Просто неба”, про це стало відомо, із повідомлення на сторінці видання у Фейсбук.

“Вчора помер Володимир Гіленко – багаторічний розповсюджувач журналу “Просто неба”, голос нашої організації, знаний і люблений багатьма львів’янин. Нам дуже бракуватиме Володі, завжди усміхненого і надзвичайно позитивного і доброго. Вічна йому пам’ять!” – йдеться у повідомленні спільноти ПРОСТО НЕБА PROSTO NEBA у Фейбуці.

Цікаво, що останнім  місцем його роботи був львівський завод “Мікроприлад”. Шість років «бомжував» у Києві. У 2008 році повернувся до Львова. Рік працював кочегаром у санаторії. Відтак продавав журнал про безпритульних “Просто неба”.

“Самому жити дуже тяжко, а жінка лахи попере та їсти дасть. Хотів би на п’ять років молодшу від себе. Жаль, що я – небагатий, бо тоді взяв би молоду красиву дружину з гарними формами й довгим волоссям. Перший раз одружився 1979-го, прожив рік. Маю сина, але спілкуємося рідко. Удруге – 1984-го, протримався до 1987 року. Утретє оженився 1988-го, разом жили 14 років”, – розказував Гіленко  про себе в інтерв’ю виданню gazeta.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ