Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 100 вантажівок проїхали через пункт пропуску «Угринів-Долгобичув»

Станом на ранок 5 грудня в пункті пропуску «Угринів» на виїзд з України прикордонники оформили 110 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн. Про це інформує пресцентр Дкржприкордонсужби.
Фото: Держприкордонслужба

Для здійснення прикордонного контролю призначено інспекторів з перевірки документів та огляду транспортних засобів. Для проїзду ваговозів виділено окрему смугу руху.

З метою забезпечення ритмічного пропуску даної категорії транспорту учора начальник 7 прикордонного Карпатського загону полковник Олег Трофіменко провів зустріч з очільником Надбужанського відділу РП генералом бригади ПВ Яцеком Щонхор. До зустрічі також долучились представники митних служб України та Польщі. За її підсумками Сторони зазначили, що готові забезпечити належне функціонування пункту пропуску та ритмічність під час здійснення прикордонного та митного контролю транспортних засобів у автомобільному пункті пропуску «Угринів-Долгобичув».

Нагадаємо, що пропуск порожніх великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн) у напрямку з України до Польщі розпочався з 01:00 04 грудня 2023.

У пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» розпочали оформлення вантажівок

Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюватиметься в порядку загальної черги.

Водіїв та перевізників просять врахувати цю інформацію під час планування поїздок через українсько-польський кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ