Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 450 львівських багатодітних родин отримали матеріальну допомогу

З початку року 451 багатодітна родина, яка мешкає у Львівській громаді, отримала від міста матеріальну допомогу. Зокрема, 447 сімей отримали одноразову виплату, а чотири родини кошти одержують щомісяця. Загальна сума виплат становить майже 2,6 млн грн, – інформують у ЛМР.
Інфографіка: ЛМР

«У Львівській громаді по 5 тисяч гривень отримують сім’ї, в яких на утриманні перебуває четверо і більше дітей. Родини, у яких виховується шестеро і більше дітей, одержують по 10 тисяч гривень для організації їх відпочинку або оздоровлення. Ці кошти виплачують раз на рік. Крім того, щомісячну виплату в розмірі 3 тисяч гривень одержують родини, в яких одночасно народилось троє і більше дітей: кошти виплачують до досягнення дітьми трирічного віку», - розповіли в міському управлінні соціального захисту.

Так, з початку 2023 року з бюджету Львівської МТГ отримали:

– одноразову матеріальну допомогу 396 багатодітних сімей, які мають на утриманні четверо і більше дітей (загальна сума виплат – 1,98 млн грн);

– одноразову допомогу 51 багатодітна родина, яка має на утриманні шестеро і більше дітей (для організації батьками їхнього відпочинку або оздоровлення (загальна сума виплат – 510 тис. грн);

– щомісячну виплату 4 сім’ї, в яких одночасно народилося троє і більше дітей (загальна сума виплат – 105 тис. грн).

Матеріальну допомогу надали у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської міської територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ