Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 500 учасників АТО отримають земельні ділянки в Білогорщі

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, понад 500 учасників АТО отримають земельні ділянки в Білогорщі, в тому числі 95 мешканців Зимної Води.
ФОТО: WIKIMAPIA.ORG

На засіданні робочої групи із опрацювання звернень учасників АТО та визначення критеріїв та механізмів виділення земельних ділянок прийняли рішення про передачу в Держгеокадастр документи учасників АТО для прийняття наказу про надання дозволу про розроблення проекту землеустрою.

"Процес підходить до логічного завершення. Ми довгий час працювали над містобудівною документацією, аби найбільше бійців АТО мали змогу отримати землі в Білогорщі. Направду, процедура довга, до якої було залучено науковців та спеціалістів для розрахунків. Ми щоденно моніторили ситуацію, аби пришвидшити бюрократичний процес", - прокоментувала директор департаменту архітектури та містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук. Та додала: "Тепер ми передаємо документи в Держгеокадарст, який має підготувати наказ про розроблення проекту землеустрою".

Ми вболіваємо і робимо все можливе, аби юридичне оформлення тривало у найкоротші терміни. Впевнена, вже навесні бійці АТО отримають документи на руки і стануть повноцінними власниками". Згідно рішення, понад 500 учасників АТО отримають земельні ділянки для дачного будівництва у Білогорщі.

Окрім того, розглянуті заяви 95 бійців АТО, мешканців Зимної Води, для яких теж передбачено виділення земельних ділянок в Білогорщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ