Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 50 дітей поїхали на оздоровлення в Український центр "Молода гвардія"

20 лютого розпочалася І зміна в Українському дитячому центрі ʺМолода гвардіяʺ (м. Одеса) до якого скерували 52 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з Львівщини. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Фото: Львівська ОДА

Перша зміна в ʺМолодій гвардіїʺ  стартувала з назвою ʺМи – різні, ми – рівніʺ. Головна мета -  сформувати у дітей основи знань про права і свободи людини в суспільстві.

Програма зміни спрямована на розвиток у вихованців правової культури, усвідомлення змісту та суті прав людини, їх моральної зумовленості, взаємозв’язку з етичними, політичними та культурними нормами суспільства. Впродовж зміни планується робота кінолекторію ʺДекларація про права людини: історія і сучасністьʺ, зустрічі з працівниками правоохоронних та правозахисних органів, ток-шоу ʺБіла воронаʺ, освітньо-виховний захід ʺПравосвідомість і духовність – основи людяностіʺ, тиждень цікавих уроків у школі ʺМи пізнаємо світʺ, фотокрос ʺУ світі рівних можливостейʺ.

Окрім того, діти візьмуть участь у дебатному турнірі, QR-квесті ʺЯ і мої праваʺ.

Також, 24 лютого розпочнеться І зміна у Міжнародному дитячому центрі ʺАртекʺ (м. Київ) до якого буде скеровано 59 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з Львівщини.

До дитячих центрів ʺАртекʺ та ʺМолода гвардіяʺ направляються діти віком від 7 до 18 років, за рахунок коштів державного бюджету, путівки до яких закуповуються Міністерством соціальної політики України.

Оздоровлення в дитячих центрах триває цілорічно, термін перебування дитини в закладі становить 21 день.

Скерування до дитячих центрів здійснюється відповідно до Порядку направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до державного підприємства України ʺМіжнародний дитячий центр ʺАртекʺ і державного підприємства ʺУкраїнський дитячий центр ʺМолода гвардіяʺ за рахунок бюджетних коштів, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 27 червня 2018 року №938, зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 19 липня 2018 року за № 841/32293

Детальна інформація за посиланням.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань  соціального захисту населення районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міст обласного значення за місцем проживання. Довідка за тел. 032 255 47 96

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ