Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 60 тис. грн дитячий парламент Дрогобича наколядував для потреб воїнів

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/2
Активна молодь Дрогобича та учні шкіл із початком повномасштабного вторгнення не стоять осторонь підтримки та допомоги ЗСУ. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Так, у ці різдвяні дні, учасники Дитячого парламенту та окремі представники Молодіжної ради взяли участь в акції «Коляда для ЗСУ», яку організувала станиця Братства ОУН-УПА.

Впродовж різдвяних свят юні парламентарі із гучною колядкою та в колоритних костюмах із вертепу обійшли заклади громадського харчування Дрогобича та Трускавця, завітали в ДДПУ ім. І.Франка, Дрогобицький центр соціальних служб, відділ поліції, прокуратуру, податкову, пожежну частину та інші державні установи. Скрізь молодь несла радісну звістку про народження Сина Божого, віншували та збирали кошти на підтримку захисників.

"Зараз, як ніколи, важливо пам’ятати про українські традиції. Колядка, щедрівка, віншування – несуть у собі велику місію, бо цьогорічні різдвяно-новорічні свята не такі як зазвичай, адже всі ми просимо в Бога здійснення спільного бажання – Перемоги, миру та процвітання для нашої рідної землі", – наголошують представники Дитячого парламенту Дрогобича.

Колядками та щедрівками учасники Дитячого парламенту цьогоріч зібрали 60 514 грн. Кошти передали БФ “Національний волонтер” – вони будуть спрямовані на закупівлю антидронового пристрою.

Минулого року представники Дитячого парламенту також колядували для ЗСУ і зібрали 33 000 грн. Тоді кошти пішли на ремонт автомобіля для воїнів.

Додамо, акцію «Коляда для ЗСУ» організували молодіжне крило Дрогобицької станиці братства ОУН-УПА та Благодійний фонд” Національний волонтер”.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, мешканці села Оброшине наколядували кошти на два автомобілі для захисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ