Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Понад 900 мешканців області отримали адресну грошову допомогу

На Львівщині з початку року 923 малозабезпечених громадяни одержали одноразову адресну грошову допомогу. Зокрема, з обласного бюджету мешканцям області виплатили 775 тис. грн. Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Серед громадян, які отримали одноразову допомогу: 737 учасники АТО (на лікування), 22 сім’ї загиблих учасників АТО, 5 сімей зниклих безвісти учасників АТО, 47 дітей-сиріт та дітей-інвалідів, 49 малозабезпечених та багатодітних сімей (на лікування), 15 ветеранів УПА, 29 малозабезпечених громадян та інвалідів (на лікування), 4 вимушено переміщених особи, 13 важкохворих, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 2 потерпілих міліціонерів внаслідок вибуху.

Зазначимо, що порядок надання і виплати такої допомоги затверджений відповідним розпорядженням голови ОДА від 8 липня 2015 року. Відповідно до цього документу питання надання грошових виплат розглядається на підставі звернень громадян на ім’я голови обласної державної адміністрації. Допомога надається один раз на рік та може становити від 300 до 3000 гривень, а в окремих випадках (довготривале та вартісне лікування, стихійне лихо) сягати 5000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ