Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родичам загиблих в авіакатастрофі на Скнилові виплатять матеріальну допомогу

У Львові до 22 річниці авіакатастрофи, яка сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, родичам загиблих виплатять одноразову матеріальну допомогу. Про це повідомляє ЛМР.

Як повідомили у міському управлінні соціального захисту, по 2 тисячі гривень допомоги отримають 54 людини. З бюджету Львівської громади на ці виплати скерували 108 тис. грн.

Загалом місто уже не перший рік фінансово підтримує людей, які постраждали чи втратили в авіакатастрофі своїх рідних. Таку допомогу надають у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.

Зауважимо, у суботу, 27 липня, також відбудеться поминальне Богослужіння за усіма загиблими під час цієї авіакатастрофи. Детальніше про це буде повідомлено пізніше.

Довідка

Скнилівська трагедія – аварія, яка сталась під час святкування 60 річниці 14 авіаційного корпусу ВПС України на летовищі «Скнилів» під Львовом 27 липня 2002 року. Через падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів, загинуло 77 людей: серед них 28 дітей. Постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих ця подія вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ