Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Понад сотня освітян Львівщини, які воюють на фронті, отримали нагороди облради

Викладачів і працівників ЗВО та закладів професійно-технічної освіти Львівщини, які сьогодні захищають незалежність і цілісність України, відзначили нагородами Львівської обласної ради.
Нагороди облради (Фото: ЛОР)
Нагороди облради (Фото: ЛОР)
1/1

Захід відбувся вчора, 22 грудня, у науковій бібліотеці Львівського національного університету імені Івана Франка, передає пресслужба ЛОР. 

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала освітянам, які боронять державу на передовій, за їх силу духу, за незламність.

«Освітяни – це ті люди, яким не притаманно тримати в руках автомат, адже їх зброя - знання, вони виховують, вкладають душу і серце у наше майбутнє – наших дітей. Але цей рік змінив життя більшості українців, і частина працівників освітніх закладів одягнули військову форму, вони воюють, щоб наші діти жили у вільній, сильній, європейській українській державі, яка ніколи не буде стояти на колінах. А буде процвітаючою, освіченою та непереможною країною серед вільних країн світу», - зазначила Ірина Гримак.

Голова комісії з питань освіти, науки та інновацій Іванна Герус наголосила, що потрібно пам’ятати та підтримувати усіх, хто нині воює і захищає Україну.

«Низький уклін вам, бо ви чудовий приклад для нас усіх. Дякую освітянам, які допомагали внутрішньо переселеним особам, займалися волонтерством, забезпечували надійний тил. Вірю, наша українська освіта буде однією з кращих, бо ми разом знаємо, що потрібно зробити для цього», - сказала Іванна Герус.

Опісля присутнім діти-пластуни передали Вифлеємський вогонь миру та заспівали пісень.

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
1/2


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ