Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад третину коштів Стрийського комбінату комунальних послуг освоїло оточення його директора

Протягом 11 місяців 2017 року Стрийський міський комбінат комунальних послуг здійснив державних закупівель на загальну суму 20,2 млн грн. Серед них у фірми та приватних підприємців, пов’язаних з директором комбінату Василем Васьковичем, – 4,25 млн грн. Про це йдеться в матеріалі «Наші гроші. Львів» «Комбінат приватного господарства». Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

За даними порталу Є-data, комунальне підприємство здійснило транзакцій на загальну суму 16,88 млн грн. З цих коштів 9,3 млн грн – це зарплата працівникам та податки до місцевого та державного бюджетів. З решти коштів за укладеними договорами пов’язаним з директором комбінату особам перерахували 2,98 млн грн, тобто 39% реально витрачених коштів. Ці гроші отримали ТОВ «Комунальник 1» та приватні підприємці Іван Пак і Віталій Мних.

ТОВ «Комунальник 1» вже неодноразово фігурував у матеріалах «НГ. Львів». Власником є стриянин Андрій Іськів, а раніше основним співзасновником фірми був Василь Васькович, чинний директор Стрийського комунального комбінату. Іськів також ще донедавна, а саме до 28 грудня 2017 року, очолював ТОВ «Євроасфальт», яке належить тому ж таки Васьковичу.

Крім того, комунальний комбінат та «Комунальник 1» знаходяться за однією адресою на вулиці Нижанківського, 50 в Стрию, а Василь Васькович та його дружина також працюють в «Комунальник 1». Детальніше читайте у матеріалі «НГ. Львів».

lviv.nashigroshi.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ