Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Пора” не розуміє позицій БЮТу

“Пора” не розуміє позиції БЮТ у голосуванні за подолання вето Президента на Закон «Про мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення». Про це йдеться у заяві, розповсюдженій сьогодні.
„Ми не дивуємось Соцпартії та комуністам, оскільки це їхні ідеологічні засади. Ми також не дивуємось Партії регіонів, котра збирається заробити на цьому мільярди, проте ми не розуміємо позиції БЮТ, який в цій ситуації або вирішив заробити гроші, або ж обрав ліву ідеологічну нішу”, – йдеться в заяві.
Крім того, „Пора” переконана, що частка вини в цьому лежить на Президентові та „Нашій Україні”.
ГП «Пора» засуджує Президента та НСНУ за пасивність у врегулюванні цього питання. Адже вони не робили жодних кроків для вирішення цієї проблеми протягом двох років: не було запропоновано жодних проектів законів, необхідних для внесення сільськогосподарських земель до ринкового обігу”, – заявляє „Пора”.
ГП «Пора» вважає, що подальше перенесення введення вільного обігу землі є порушенням прав громадян, оскільки суперечить статтям 14 та 41 Конституції України, якими гарантується право власності на землю й встановлюється право кожного розпоряджатися своєю власністю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ