Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко призначив голову Одеської обласної державної адміністрації

Президент Петро Порошенко підписав Указ №2/2017 «Про призначення Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації». поідомила прес-служба Президента Укаїни

Глава держави представив нового керівника під час робочої поїздки в Одеську область. Максим Степанов став переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади голови Одеської обласної державної адміністрації, оголошеного відповідним Розпорядженням Президента.

Президент висловив впевненість у правильності прийнятого рішення про призначення на посаду голови Одеської ОДА Максима Степанова. «Людина, яка має дві вищі освіти. Людина не нова на Одещині, має досвід роботи в якості першого заступника голови ОДА.  Людина, яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах. Людина, яка налаштована брати на себе чіткі зобов’язання і їх виконувати», - підкреслив Петро Порошенко.

Глава держави подякував Максиму Степанову за роботу на попередній посаді, у  2011-2017 роках він очолював Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна». Президент підкреслив, що у дуже непростих умовах, коли в рамках виконання наших зобов’язань про імплементацію безвізового режиму, стояло питання запровадження біометричних паспортів для виїзду за кордон та внутрішнього паспорту громадянина України у вигляді ідентифікаційних карток, Максим Степанов виконав всі поставлені завдання у визначені строки і європейські партнери України підтвердили їх бездоганне виконання.

За словами Президента, новий керівник Одеської ОДА «не лише господарник з великої літери, але й громадський діяч, людина, яка має досвід державного керівництва».

«Впевнений, що на його чолі такий пріоритетний регіон України як Одещина зможе продемонструвати дуже добрі результати», - наголосив Глава держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ