Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порошенко реорганізував структуру апарату РНБО

Президент Петро Порошенко реорганізував структуру апарату Ради національної безпеки і оборони. Про це йдеться в указі Президента №109 від 14 квітня. Повідомило видання Лівий берег.

Затверджено структуру апарату РНБО, в якій залишилися секретар РНБО, його перші заступники і заступники, керівник апарату РНБО, служба з питань зовнішньої безпеки, служба з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва, служба з питань інформаційної безпеки, служба стратегічного планування та аналізу, юридична служба, служба Головного ситуаційного центру, служба організаційної роботи та контролю, служба координаційної та адміністративної роботи, фінансово-економічна служба, служба управління персоналом, служба режимно-секретної роботи, служба забезпечення доступу до публічної інформації, служба з питань економічної, соціальної та енергетичної безпеки.

Скасовані служба з питань оборони і служба з питань безпеки.

Замість них створені служба з питань внутрішньої безпеки, служба з питань забезпечення координації діяльності органів виконавчої влади у сфері національної безпеки, служба з питань безпеки у військовій сфері, служба з питань мобілізації, а також служба з питань розвитку та інформаційних технологій.

Порошенко також доручив секретарю РНБО забезпечити приведення штатного розкладу апарату ради у відповідність до цього указу.

Як повідомлялося, у вересні 2016 року Порошенко схвалив рішення РНБО про збільшення фінансування силових структур в 2016 році.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ