Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Постраждалим унаслідок ракетного удару на Золочівщині надали пакети допомоги — ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про ключові події за добу на Львівщині.
Наслідки ракетного удару у Золочівському районі

Учора о 13:00 сирени повідомили про загрозу удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася. У нашій області спокійно. Сьогодні о 09:13 сирени знову сповістили про повітряну тривогу. 

У Золочівському районі, де напередодні впала російська ракета, загинуло 5 людей та зазнали руйнувань 22 домогосподарства, на допомогу місцевим жителям прийшли партнери консультативно-координаційних центрів, які з ініціативи Львівської ОВА та у співпраці з партнерами безоплатно допомагають вразливим категоріям населення. Благодійний фонд «Рокада» надав екстрені пакети первинної допомоги при руйнуванні житла. Французька організація ACTED запропонувала матеріальну допомогу родичам загиблих, а також тим людям, чиє житло пошкоджене. Дякуємо!

Номер ККЦ у Золочеві: 0674710329.

ККЦ функціонують у всіх районах нашої області. Щоб отримати допомогу, люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають заповнити анкету.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 55 людей.

До Перемишля з нашої області вирушили 892 особи.

Львівська обласна клінічна лікарня отримала портативний ультразвуковий апарат та апарат високочастотний електрохірургічний, витратні матеріали, медикаменти й медичний одяг від благодійного фонду ZDOROVI та «Nova Ukraine». Допомогу отримали пологове й гінекологічне відділення.

На Львівщині відновили ремонтно-будівельні роботи на автодорозі, яка сполучає Червоноград та Раву-Руську.

У Сокільниках При парафії святого Івана Павла II РКЦ відкрили наметову кухню, де готують обіди вимушено переміщеним особам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ