Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Постраждалий в АТО дрогобичанин отримав 758 тис. грн для придбання житла

3 вересня у Дрогобицькій міській раді відбулась зустріч міського голови Дрогобича Тараса Кучми з постраждалим в зоні проведення антитерористичних дій Василем Гиричем. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.
Фото Дрогобицька міська рада

Під час зустрічі Тарас Кучма вручив постраждалому в АТО дрогобичанину сертифікат для придбавання житла на суму 758 тисяч гривень.

Разом з міським головою пана Василя привітали заступники міського голови Ігор Герман та Володимир Коцюба, а також начальник управління праці та соціального захисту населення Іван Терлецький.

В Управлінні праці та соціального захисту населення ДМР зазначають, що внаслідок травм, отриманих в зоні АТО, Василь Гирич є інвалідом ІІ групи.

Призначено грошову компенсацію Василю Гиричу за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, відповідно до постанови КМУ №719 від 19.10.2016 року.

З 2015 року сім’ям учасників АТО надано 4 квартири, ще 6 сімей отримали грошову компенсацію на придбання житла на майже 4 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ